6 Redenen waarom u met Hosting Eelde in zee zou moeten gaan.

Er zijn een groot aantal spelers in het veld waar u uw website binnen een hosting zou kunnen plaatsen. Ik kan me voorstellen dat u Hierdoor soms door de bomen het bos niet meer ziet.

Bij heel veel hostingpartners gaat alles automatisch en bent u als persoon of als bedrijf totaal niet in beeld, plat gezegd zien zij u gewoon als een nummer. Hosting Eelde wil zich binnen deze markt duidelijk onderscheiden.

Daarom doen wij het iets anders en bieden wij meer persoonlijke service.

We geven u 6 redenen waarom wij van mening zijn dat u zich het beste kunt wenden tot Hosting eelde om uw website te hosten.

  1. Hosting Eelde heeft aandacht voor haar klanten, we nemen, wanneer hier aanleiding toe is, contact met u op om bepaalde zaken door te nemen.
  2. Hosting Eelde is flexibel, we houden een ruimere marge voor de omvang van uw hostingpakket en factureren niet meteen een hoger bedrag wanneer u over de grens van uw huidig pakket heen gaat.
  3. Hosting Eelde stuurt ieder jaar rondom de zelfde dag de factuur. Er zijn spelers in het veld waarvan u hier niet op aan kunt, zij sturen ieder jaar op een ander moment de factuur.
  4. De prijzen van Hosting Eelde zijn zeker niet de hoogste in de markt.
  5. Wanneer de prijzen omhoog gaan, zal Hosting Eelde u hiervan per mail op de hoogte brengen, dit doen we ruim voordat u de factuur ontvangt.
  6. Binnen de hostingpakketten van Hosting Eelde heeft u een zeer grote keuze aan CMS systemen waarmee u uw website kunt bouwen.

Mocht u nu nog niet volledig overtuigd zijn, dat kan natuurlijk. Neem dan gerust per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. contact op met ons. Stel uw vragen of geef aan waar uw twijfel zit. We zullen ons best doen om deze twijfel bij u weg te nemen en antwoord te geven op de vragen die nog bij u spelen.

Afdrukken E-mailadres