Wie is er nu geïnteresseerd in mijn hobby?

Dit is een vraag die heel veel mensen zichzelf stellen.

Ik kan me voorstellen dat u een hobby heeft waar u bijvoorbeeld tijdens een verjaardag, op een ander feestje of gewoon met vrienden graag over praat. Of dit nu uw sport, uw verzameling, mooie auto’s, uw vakanties of welke hobby dan ook is.

Maar waarom zou u dit alleen maar binnen uw vrienden en kennissenkring houden en deelt u dit niet met meer mensen? Als vrienden en kennissen uw hobby leuk vinden, waarom twijfelt u er dan nog aan of andere mensen deze hobby wel leuk vinden?

Aarzel niet langer en bouw daarom een mooie en aantrekkelijke Website waar u het over uw hobby gaat hebben, waar u foto’s plaatst, verslagen noteert, een blog schrijft of andere zaken over uw interesse en passie weergeeft.

Zo bereikt u mogelijk meer mensen die misschien wel dezelfde hobby als u hebben.

Zo’n Website maken hoeft echt niet heel erg moeilijk te zijn.

En voor het geld hoeft u het ook niet te laten, want voor een klein bedrag per jaar heeft u bij Hosting Eelde al een ruimte op het internet (Hostingpakket) waar u uw website kunt plaatsen.

Ook regelt Hosting Eelde met alle plezier voor en in overleg met u een domeinnaam die past bij uw hobby, en ook voor zo’n domeinnaam betaald u niet veel.

Trek dus uw stoute schoenen aan en maak uw hobby wereldkundig en stel iedereen er van op de hoogte.

Meer informatie.

Mocht u niet weten welk Hostingpakket het beste bij u past, met welk CMS systeem u de site zou kunnen bouwen en welke domeinnaam u het beste zou kunnen nemen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem telefonisch contact op via telefoonnummer 06-15177824.

Afdrukken E-mailadres