Website (laten) bouwen.

Heeft u al een tijdje een idee om een website te bouwen voor uw bedrijf, voor uw vereniging of gewoon voor uzelf, maar u weet niet hoe u moet beginnen? Hosting Eelde helpt u graag een handje op weg.

Ik regel met alle plezier voor u een domeinnaam  en koppel er vervolgens een hosting pakket aan. Vervolgens kunt u aan de slag met het bouwen van uw eigen website.

U heeft bij hosting Eelde de beschikking over een groot aantal verschillende CMS-systemen welke u als fundament kunt gebruiken, waarop u uw website kunt bouwen.

Mocht u toch niet weten hoe u de website zelf zou moeten bouwen, ook dat is geen enkel probleem, dat kan ik voor u realiseren.

Stuur mij gerust een mailtje via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw vraag, dan neem ik spoedig contact met u op om met u te overleggen wat uw wensen zijn, wat mijn mogelijkheden zijn en wat de kosten zijn die hieraan verbonden zijn.

Ook bied ik u de mogelijkheid om de website te laten onderhouden, om er content op te plaatsen, om het uiterlijk van de site bij te werken en/of het CMS-systeem up-to-date te houden, verschillende combinaties hiervan zijn mogelijk.

U ziet, u heeft bij Hosting Eelde tal van mogelijkheden.

Ik sta voor persoonlijk contact en houd graag het lijntje met u zo kort mogelijk.

Neem gerust vrijblijvend contact op met mij.

Afdrukken E-mailadres